Η εμπειρία μας
...

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και η φωτοβολταϊκή τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία. Χρησιμοποιούμε όλη την τεχνογνωσία και καινοτομία μας για να αναπτύξουμε προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας. Προσφέρουμε προοδευτικές και ολοκληρωμένες λύσεις κορυφαίας ποιότητας που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας.

Η ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ SOLARWORLD ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Μετρήσιμη ποιότητα – Ελέγχουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων μας. Διάφορα ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών, μας βαθμολογούν τακτικά με άριστα.


40 χρόνια εμπειρία στην ηλιακή ενέργεια – Με πάνω από 40 χρόνια τεχνολογική εμπειρία είμαστε πρωτοπόροι στα Φ/Β συστήματα. Με τεχνογνωσία και πάθος μετατρέπουμε αυτό το δυναμικό σε κορυφαία ποιότητα και πρωτοποριακές λύσεις για τους πελάτες μας.

Άριστη εξασφάλιση – Είτε ως δωρεάν ασφάλιση της εγκατάστασης είτε ως παρακολούθηση των αποδόσεων σε πραγματικό χρόνο. Προσφέρουμε αρκετές πρόσθετες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

Ιδανικά φωτοβολταϊκά συστήματα – Με την πλούσια γκάμα των προϊόντων μας, προσφέρουμε λύσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων για κάθε εφαρμογή. Και ασφαλώς δεν επαναπαυόμαστε ποτέ στα τεχνολογικά μας επιτεύγματα αλλά εξοπλιζόμαστε συνεχώς για το μέλλον. 

Οι πιο φιλικές στον πελάτη εγγυήσεις – Με την εγγύηση γραμμικής απόδοσης για 25 έτη για τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της σειράς Sunmodule και την εγγύηση γραμμικής απόδοσης για 30 έτη για το φωτοβολταϊκό πλαίσιο γυαλιού-γυαλιού Sunmodule Protect, με τη 10-ετή εγγύηση προϊόντος καθώς και μια σειρά άλλες εγγυήσεις ποιότητας και εξυπηρέτησης, σας προσφέρουμε μακροπρόθεσμη ασφάλεια.

Εκτεταμένες δοκιμές – Το κλειδί για την ολοκληρωμένη διασφάλιση ποιότητας αποτελούν οι εντατικές δοκιμές μας, οι οποίες υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων. Έτσι εξασφαλίζουμε να βγαίνουν από τα εργοστάσιά μας μόνο προϊόντα άριστης ποιότητας.

Ένας ισχυρός εταίρος – Προσωπικές συμβουλές, επαγγελματικός σχεδιασμός εγκαταστάσεων, εγγυημένη ποιότητα. Σας προσφέρουμε όλα όσα θα περιμένατε από έναν αξιόπιστο συνεργάτη.