Στείλτε μας το ερώτημά σας μέσω της online φόρμας επικοινωνίας μας

                             

Το portal με τα έργα αναφοράς

Ανακαλύψτε το Suntrol-Portal με τα διεθνή έργα αναφοράς μας.

SolarWorld έργα σε Ασία Ειρηνικό

Δείτε σε διαδραστικό χάρτη τα μεγάλα έργα αναφοράς μας στην Ασία!

Εγγυημένη ποιότητα και απόδοση. Εμπιστευτείτε εμάς και τους πελάτες μας!

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έκαναν ήδη το σωστό βήμα: παράγουν στις ιδιωτικές, βιομηχανικές ή βιοτεχνικές στέγες τους πράσινο ρεύμα με φωτοβολταϊκά συστήματα της SolarWorld. Η SolarWorld AG προσφέρει λύσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων σε όλες τις ηπείρους, και για όλους σχεδόν τους τύπους στέγης. Διαβάστε τι λένε οι πελάτες μας, και πάρτε κι εσείς μέρος σε αυτή την πράσινη φωτοβολταϊκή εκστρατεία.

Δείτε σε διαδραστικό χάρτη τα μεγάλα έργα αναφοράς μας στην Ελλάδα!

Πάνω από 10.000 αναφορές από όλο τον κόσμο βρίσκονται στο Suntrol Portal. Ίσως και κάποιες από τη γειτονιά σας; Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Φωτοβολταϊκά συστήματα για επιχειρήσεις

Το πράσινο εταιρικό προφίλ και η σημαντική μείωση του κόστους είναι δύο μόνο από τα πολλά πλεονεκτήματα που σας προσφέρει μία φωτοβολταϊκή εγκατάσταση της SolarWorld AG έναντι των ανταγωνιστών σας. Διαβάστε τι γράφουν οι πελάτες μας και πώς μπορείτε να ωφεληθείτε από μία φωτοβολταϊκή εγκατάσταση της SolarWord.

Πάνω από 10.000 αναφορές από όλο τον κόσμο βρίσκονται στο Suntrol Portal. Ίσως και κάποιες από τη γειτονιά σας; Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Καταστήματα

Επιχείρηση: REWE Schäfer oHg
Τοποθεσία: Niederkassel, Γερμανία
Έναρξη λειτουργίας: 2006
Απόδοση: 100,13 kWp

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε όλη την αναφορά.

Κτίρια παραγωγής

Επιχείρηση: WeberHaus GmbH και Co. KG
Τοποθεσία: Rheinau-Linx, Γερμανία
Έναρξη λειτουργίας: 2011
Απόδοση: 950 kWp

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε όλη την αναφορά.

Περισσότερα έργα αναφοράς

Orange County Convention Center στο Orlando/ΗΠΑ, 1 MWpΖωολογικός Κήπος Σινσινάτι/ΗΠΑ, 1,6 MWpSolarWorld AG στη Βόννη, 50 kWpWorld Conference Center στη Βόννη, 60 kWpΝαυτική Βάση Χαβάης/ΗΠΑ, 2,4 MWpAvidan Management στο Edison/ΗΠΑ, 4,26 MWpΚέιπ Τάουν / Νότιος ΑφρικήUniversal Athletic Club στο Lancaster/ΗΠΑ, 303 kWpSolarWorld AG στο Freiberg, 747 kWΓυμνάσιο στο Plessalla/Γαλλία, 21 kWpΚτίριο Ron de Lugo στο Charlotte Amalie/ΗΠΑ, 78 kWp2nd Solar City Carport πάρκινγκ στο Σαν Φρανσίσκο/ΗΠΑΦάρμα στο Lincolnshire/ΑγγλίαΣύστημα επίπεδης στέγης στο Περλ Χάρμπορ/ΧαβάηΑστυνομικό Τμήμα στο Yosemite/ΚαλιφόρνιαΒατικανό στην Πόλη του Βατικανού, 221 kWpSuntrac σύστημα ελεύθερης επιφάνειας στο Stevens/ΠενσιλβανίαΓέφυρα Κένεντι στη Βόννη/ΓερμανίαSuntrac σύστημα ελεύθερης επιφάνειας στο Eging/ΒαυαρίαSuntrac σύστημα ελεύθερης επιφάνειας στο Biederbach/Γερμανία

Στείλτε μας το ερώτημά σας μέσω της online φόρμας επικοινωνίας μας

Περισσότερα υλοποιημένα φωτοβολταϊκά έργα στη περιοχή σας, θα βρείτε στο
SolarWorld Suntrol Portal