...

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Με την μακρόπνοη καινοτομία των συστημάτων μας ανταποκρινόμαστε στην επιθυμία των πελατών μας ανά τον κόσμο για μέγιστη αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και αισθητική. Για οποιαδήποτε στέγη, κεκλιμένη, επίπεδη ή στέγαστρο: σας προσφέρουμε πάντα τη σωστή λύση. 

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η SolarWorld AG κατασκευάζει η ίδια τα βασικά μέρη, και υποβάλλοντάς τα σε εκτενείς δοκιμές εξασφαλίζει την άριστη ποιότητά τους. Επιπλέον τα προϊόντα μας υποβάλλονται τακτικά σε ανεξάρτητες δοκιμές και πιστοποιούνται ως προς την ασφάλεια, αντοχή και διάρκεια ζωής τους. Και φυσικά η ποιότητα είναι και παραμένει η καλύτερη εγγύηση για τη μακροχρόνια ασφάλεια της επένδυσής σας.  Έτσι, η ποιότητα SolarWorld είναι μακροπρόθεσμα η καλύτερη επιλογή.

ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Με πολυετείς προσπάθειες κερδίσαμε την αναγνώριση των συνεργατών και πελατών μας διεθνώς. Οι πελάτες μας εκφράζουν επανειλλημένα τη βαθιά εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες που τους προσφέρουμε. Η SolarWorld χτίζει πάνω σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ

Παγκοσμίως η ηλιακή ενέργεια συμβάλλει σε μία δίκαιη και καθαρή παροχή ενέργειας, καθώς σε πολλές χώρες η φωτοβολταϊκή τεχνολογία είναι το θεμέλιο για μια βιώσιμη και δίκαιη οικονομική ανάπτυξη. Εμείς, ως εταιρεία έχουμε πάντα εξαιρετικά ανεπτυγμένη την αίσθηση ευθύνης σε αυτόν τον τομέα.