Σύστημα τοποθέτησης
...

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΕΓΗ Η ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ

ΓΙΑ ΕΠΙΚΛΙΝΕΙΣ ΣΤΕΓΕΣ

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΛΙΝΕΙΣ ΣΤΕΓΕΣ

Το σύστημα τοποθέτησης Sunfix plus για επικλινείς στέγες είναι το πιο πολυλειτουργικό σύστημα στήριξης της SolarWorld. Η φέρουσα βάση του με την ευέλικτη εφαρμογή της επιτρέπει την παράλληλη με τη στέγη τοποθέτηση του φωτοβολταϊκού συστήματος σε κάθε επικλινή στέγη. Το σύστημα Sunfix plus προσαρμόζεται εξατομικευμένα στις κατασκευαστικές συνθήκες και στατικές ανάγκες, προσφέροντας έτσι ιδανική και ασφαλή εκμετάλλευση της επιφάνειας τοποθέτησης.
Περισσότερες πληροφορίες
Είσοδος στην περιοχή λήψης αρχείων

ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΕΣ ΣΤΕΓΕΣ

ΤΟ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΕΣ ΣΤΕΓΕΣ

Το σύστημα τοποθέτησης Sunfix plus για επίπεδες στέγες ενδείκνυται για όλους τους συνήθεις τρόπους τοποθέτησης στη στέγη, μετατρέποντας την κάθε επίπεδη ή ελαφρώς κεκλιμένη στέγη σε μία αποδοτική ωφέλιμη επιφάνεια. Η φέρουσα βάση επιτρέπει την ανυψωμένη τοποθέτηση των πλαισίων τόσο παράλληλα όσο και αντίθετα με την κλίση της στέγης. Με γωνίες κλίσης φ/β πλαισίων 15, 20 ή 30 μοιρών, η κάθε στέγη μπορεί να καλυφτεί ευέλικτα, βελτιστοποιώντας την αποδοτικότητα των πλαισίων.
Περισσότερες πληροφορίες
Είσοδος στην περιοχή λήψης αρχείων

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΕΣ ΣΤΕΓΕΣ

Το νέο Sunfix aero σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός οικονομικού συστήματος τοποθέτησης σε επίπεδες στέγες: Μπορεί να τοποθετηθεί σε βιομηχανικές και βιοτεχνικές στέγες χωρίς να απαιτηθεί διάτρηση της στέγης. Επιπλέον το σύστημα αποτελείται από λίγα μόνο κύρια εξαρτήματα, και με τον λιτό του σχεδιασμό εγγυάται γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση.
Περισσότερες πληροφορίες
Είσοδος στην περιοχή λήψης αρχείων

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΕΣ ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ

Το νέο σύστημα τοποθέτησης Sunfix Bisun φέρνει την επανάσταση στην παραγωγή ηλιακής ενέργειας σε επίπεδες στέγες. Αναπτύχθηκε ειδικά για φωτοβολταϊκά πλαίσια διπλής όψης, και επιτρέπει με την υπερυψωμένη βάση του την μεγαλὐτερη απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας και από την οπίσθια πλευρά. Επιπλέον, το ύψος του συστήματος μειώνει στο ελάχιστο τη σκίαση των φωτοβολταϊκών πλαισίων από φυτική βλάστηση, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη απόδοση. Ο βέλτιστος συνδυασμός συστήματος τοποθέτησης και φωτοβολταϊκού πλαισίου διπλής όψης εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση σε μικρή επιφάνεια. Πίσσα, χαλίκι ή μεμβράνη: το Sunfix Bisun ενδείκνυται για όλους τους συνήθεις τύπους επίπεδης στέγης.
Περισσότερες πληροφορίες
Είσοδος στην περιοχή λήψης αρχείων